fbpx

Yasal Uyarı

Tribus Business GmbH
Quellenstrasse 72/3,
1100 Viyana - Österreich
(Verwaltung - kein Kundenverkehr)

İletişim bilgileri:

Telefon:

+43 676 680 04 30

E-Mail:

hello@erasbus.at

UST-ID:
ATU65252638
FN 334140 H
HG Wien / Reisebürogewerbe 

Önceden temas kurulmadan yazılı uyarı yapılamaz!

Bu sitenin içeriğinin veya tasarımının üçüncü şahısların haklarını veya yasal hükümleri ihlal ettiğini düşünüyorsanız, herhangi bir ücret ödemeden uygun bir mesaj göndermenizi rica ederiz. Tarafınızdan bir avukatın katılımı gerekmeksizin, haklı olarak şikayet edilen pasajları derhal kaldıracağız veya değiştireceğiz. Bizimle iletişime geçmeden önce meydana gelen tüm masrafları tamamen reddediyoruz ve söz konusu hükümlerin ihlali için karşı dava açacağız.

Gizlilik Bildirimi

Kişisel verileriniz (örneğin unvan, isim, ev adresi, e-posta adresi, telefon numarası, banka bilgileri, kredi kartı numarası) tarafımızdan yalnızca Alman veri gizliliği yasalarının hükümlerine uygun olarak işlenir. Aşağıdaki hükümler, kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve kullanılmasının türünü, kapsamını ve amacını açıklamaktadır. Bu veri gizliliği politikası sadece web sayfalarımız için geçerlidir. Sayfalarımızdaki bağlantılar sizi başka sayfalara yönlendiriyorsa, lütfen bu gibi durumlarda verilerinizin nasıl işlendiği hakkında bilgi alın.

Envanter verileri

(1) Kişisel verileriniz, bu sözleşme ilişkisinin (envanter verileri) kurulması, içeriğinin düzenlenmesi ve değiştirilmesi açısından gerekli olduğu ölçüde, yalnızca sözleşmenin yerine getirilmesi için kullanılır. Örneğin, malların teslim edilmesi için, adınız ve adresiniz malların tedarikçisine iletilmelidir. (2) Açık rızanız veya yasal bir dayanak olmaksızın, kişisel verileriniz bu sözleşmenin yerine getirilmesi kapsamı dışında üçüncü taraflara aktarılmaz. Sözleşmenin tamamlanmasından sonra, verileriniz daha fazla kullanıma karşı bloke edilir. Vergi ile ilgili ve ticari düzenlemeler uyarınca sürelerin sona ermesinden sonra, daha fazla kullanılmasına açıkça izin vermediğiniz sürece bu veriler silinir.

Google Analytics ile web analizi

Bu web sitesi, Google Inc. (Google) şirketinin bir web analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanmaktadır. Google Analytics, web sitesi kullanımınızın analizini sağlamak için bilgisayarınızda depolanan metin dosyaları olan çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan bilgiler genellikle Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir Google sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Ancak bu web sitesinde IP anonimleştirmenin etkinleştirilmesi durumunda, IP adresiniz Google tarafından Avrupa Birliği üye ülkelerinde veya Avrupa Ekonomik Alanı anlaşmasına taraf olan diğer ülkelerde önceden kısaltılır. Sadece istisnai durumlarda tam IP adresi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir Google sunucusuna iletilir ve orada kısaltılır. Bu web sitesinin sahibi adına Google, bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinlikleri hakkında raporlar derlemek ve web sitesi operatörüne web sitesi ve İnternet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak için kullanacaktır. Google Analytics'in bir parçası olarak tarayıcınızdan gönderilen IP adresi, Google tarafından diğer verilerle birleştirilmez. Tarayıcı yazılımınızı uygun şekilde ayarlayarak çerezlerin depolanmasını önleyebilirsiniz; ancak bu durumda, bu web sitesi tarafından sunulan tüm işlevleri tam olarak kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın. Buna ek olarak, çerez tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanımınızla ilgili verilerin (IP adresiniz dahil) Google tarafından toplanmasını ve işlenmesini önleyebilirsiniz.

Açıklama

Federal Veri Koruma Yasası uyarınca, saklanan verileriniz hakkında ücretsiz bilgi alma ve muhtemelen bu verilerin düzeltilmesi, engellenmesi veya silinmesi hakkına sahipsiniz. Sorularınızı aşağıdaki e-posta adreslerine yöneltebilirsiniz: hello@erasbus.at

Size en iyi deneyimi sunmak için çerezler kullanıyoruz. Hangi çerezleri kullandığımız hakkında daha fazla bilgi edinebilir veya gi̇zli̇li̇k ayarlari'de bunları kapatabilirsiniz.
Kabul etGizlilik Ayarları

  • Datenschutzbestimmung

Datenschutzbestimmung

  1. Grundlagen

Diese Datenschutzerklärung betrifft alle Personen, die die die Dienstleistungen der TRIBUS Business GmbH (im Folgenden TRIBUS) nutzen. Bu nedenle sizi, kişisel verilerinizin şirketimiz tarafından kullanılması ve kullanılmasının sanatı, amacı ve kapsamı hakkında bilgilendiririz. Kişisel Verilerinizin Verarbeitung'u (AB-Verordnung Nr. 679/2016 (DSGVO), DSG 2000, DSG 2018 ve TKG 2003) için geçerli olan yasal düzenlemelerin genellenmesini en iyi şekilde kabul ediyoruz. Tüm kişisel verileriniz bu temelde işlenecektir.

Verantwortlicher für die Datenverarbeitung ist TRIBUS, Quellenstrasse 72/3, 1100 Wien.

Dienstleistungen und der Erteilung von Einwilligungen im Sinne dieser Erklärung bestätigen Sie, dass Sie das 14. Lebensjahr vollendet haben und in der Lage sind, eine zulässige Einwilligung zu erteilen, or dass bereits eine wirksame Einwilligung Ihres Erziehungsberechtigten or Ihres Sachwalters vorliegt.

  1. DSGVO Madde 13 uyarınca angaben gemäß Art 13

Kişisel Verileriniz, özellikle

- Stammdaten (İsim, Soyadı, Adres, Posta Adresi, Telefon Numarası),

- die Daten in Reisedokumenten (Passnummer, Passdaten, Geburtsdatum, ausstellende Behörde, Laufzeit),

- die Daten zu Zahlungsart und im Zusammenhang mit Zahlungen, insbesondere mit EC-Karten, Kreditkarten und Bankkarten,

- die Destinationen, Hotels, Aufenthaltsdauer, Kontaktpersonen, Konditionen, Special Services, Gesundheitsdaten, Vielfliegernummer, und

- Gesundheitsdaten, Lohnzettel sowie Daten über besondere Bedürfnisse (wie Rollstuhl, besondere Mahlzeiten)und zu Ehe/Partnerschaft gibi özel veri kategorileri,

bizim Dienstleistungen için benötigt werden. Dazu gehören insbesondere Buchungen von Reisen, Fremdenführern, Hotels, Gastronomie, Mietfahrzeugen, Transfers, Registraturabwicklungen, Versicherungen, Events, Touren, Akkreditierungen, Gutscheine einschließlich Kundenanlage, Verrechnung und deren Überprüfung (B2B, B2C, FIT), Ticketbuchungen und Einkauf von Hotels.

Diese Daten werden deshalb zu diesen Zwecken von uns gespeichert, verarbeitet und, soweit erforderlich, an Dritte - auch Dienstleister in Drittstaaten as Auftragsverarbeiter für Reisebuchungen, Software- und Agenturdienstleistungen übermittelt.

Profil oluşturma ve otomatik talimatlar bizim için önemli değil.

Speicherung'un süresi, iş ilişkimizin süresine ve dolayısıyla bizim için geçerli olan yasal yükümlülüklere bağlıdır. En iyi Kundenservice'imiz için düzenli bir iş birliği içinde olduğumuzu, daha önce bize iletilen Kundenwünsche'lerinizi o kadar iyi anlayacağımızı ve böylece sizi mutlu ve kalıcı bir şekilde memnun edeceğimizi taahhüt ediyoruz.

HINWEIS: Im Falle eines Teilzahlungswunsches werden Bonitätsabfragen bei der Santander Consumer Bank (Wagramer Straße 19, 1220 Wien) durchgeführt, wobei wir lediglich eine positive oder negative Antwort bezüglich des Zustandekommen des Teilzahlungsvertrages erhalten. Weitere Daten werden uns nicht übermittelt und es werden keinerlei Daten diesbezüglich bei uns gespeichert. Ancak Santander'e yapılan bir aktarım için gerekli olmayan veriler aktarılacaktır.

  1. Unsere Webauftritte

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, otomatik olarak Zugriffsdaten'leriniz silinir ve kaydedilir. Bu Zugriffsdaten'ler özellikle aufgerufene Seite, die angesehenen Dateien, Datum und Uhrzeit des Aufrufs, IP-Adresse des Benutzers, Daten des aufrufenden Rechners, insbesondere des Browsers und des Betriebssystems, sowie die Datenmenge und die Meldung des erfolgreichen Aufrufs umfassen. Diese Zugriffsdaten werden von uns für interne statistische Zwecke verwendet, um um die Sicherheit unseres Angebots zu gewährleisten und um das Angebot zu optimieren. Verdacht einer rechtswidrigen Handlung werden die Zugriffsdaten zur Beweissicherung ausgewertet.

Kişisel Verilerinizin Kontakt Formülerimize girilmesi, sizi bu konkreten Anfrage der Übermittlung an und Speicherung und Verarbeitung durch uns zu. Bu, özellikle bize gönderdiğiniz Kontakt-Formüler, Sohbet ve E-postalar aracılığıyla yaptığınız başvurular için geçerlidir. Bu verileri, Gönderdiğiniz Başvurunun Değerlendirilmesi için kullanıyoruz ve bu alanlarda IP-Adresinizi de Beweissicherung'un Zwecken'i olarak kullanıyoruz. Konuşma, yalnızca sizin veya bizim tarafımızdan her türlü ergänzender veya nachträglicher gestellter Fragen durch Sie or uns erforderlich ist die Betreuung için gerçekleşir.

Sitemiz martireisen.at üzerinden, sadece sabit bir Vertrieb'de bile kullanmadığımız başka hiçbir veri paylaşılmayacak ve aktarılmayacaktır. Burada söz konusu olan Konuşma ve Çözüm için kendi Bestimmungen'imizdir.

 

Bu Datenverarbeitungen'in hukuki dayanakları, Ihnen gegenüber, unsere berechtigten Interessen und rechtlichen Verpflichtungen aller Art und § 96 TKG'ye karşı kendi iradeniz, vorvertraglichen und vertraglichen Verpflichtungen Ihnen gegenüber, unsere berechtigten Interessen und rechtlichen Verpflichtungen'dir.

  1. Haber Bülteni

Bültenimize abone olmakta özgürsünüz. Erhalten'den aldığınız her Haber Bülteninde, Haber Bültenlerinin Abbestellung'u için gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz. Haber Bültenlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle aşağıdaki adresten iletişime geçebilirsiniz hello@erasbus.at . Biz Ihnen gerne weiter'e yardım ediyoruz.

Web sitemizin içeriği sorgusuz sualsiz oluşturulmuş ve kontrol edilmiştir, verilen bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve eksiksizliği için hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz. Bilgilerin Nutzung veya Nichtnutzung'u veya fehlerhafter veya unvollständiger Informationen'in Nutzung'u nedeniyle Schadenersatz'a yapılan itirazlar reddedilir. Tüm Angebote'lar ücretsiz ve doğrulanamazdır. Gesonderte Ankündigung olmadan bu konudaki Angebot veya Teile'yi verändern, ergänzen, löschen veya Web Sitesinin Veröffentlichung'unu zeitweise oder endgültig einzustellen.

Web sitemizin içeriği ve programlaması, teknik ve güvenlik açısından korunmuştur. Jede Vervielfältigung - auch auszugsweise - und öffentliche Wiedergabe, insbesondere das Kopieren von Texten, Grafiken und Fotos, ist ohne unsere vorhergehende schriftliche Zustimmung verboten.

  1. Dritte / Verpflichtungen von Auftragsverarbeitern'den Übermittlung an Dritte

Kişisel Verileriniz Umständen dışında bizden alınır

- innerhalb des Konzerns unter Berücksichtigung der zulässigen Verwendungszwecke,

- veri güvenliği standartlarına uyulmasına yönelik olarak bize bağlı olan bir Auftragsverarbeiter (z.B. for unsere elektronische Werbung in Form von Newslettern), oder

- an Dritte, die für die Erbringung der von Ihnen gewünschten Dienstleistungen (z.B. Buchungsvorgänge aller Art in Übersee) beigezogen werden müssen,

übermittelt. Avrupa Veri Güvenliği Standartlarına uymak mümkün değilse - örneğin, Standart Vertragsklauseln, Angemessenheitsbeschlüsse veya Zertifizierungen nicht gewährleistet sind - sizi uygun bir şekilde yönlendireceğiz ve Ihnen ein'in gerekli taleplerini de karşılayacağız. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin hello@erasbus.at

  1. Çerezler ve İzleme Araçları

Çerezleri kullanıyoruz, bunlar Web tarayıcılarındaki bilgilerin konuşulması için kullanılan küçük metin öğeleridir. Çerezler, Web sayfalarımızın en son ziyaretinde tanımlanır ve bu sayede Ladevorgänge zu beschleunigen und die Nutzung unserer Angebote für Sie zu machen. Çerezler tarafından yönetilen ve yönetilen bilgiler, Wiederkennung'un yanı sıra Nutzerverhaltens'in analizini de yönlendirir. Bu bilgiler, Auftragsverarbeiter uns gegenüber zur Einhaltung der geltenden Datenschutz-Standards verpflichtet hat, gespeichert auf dem Server des jeweiligen Anbieters.

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, Çerezler Ihrem Endgerät'ta görünür, ancak bu durum sizin için geçerli değilse veya Çerezler aktif olarak kullanılmıyorsa. Çerezlerin aktif olarak devre dışı bırakılması, Web yazılımlarımızın işlevselliğini sizin için olumsuz etkileyebilir. Çerezlerin etkinleştirilmesini, Tarayıcı Yazılımınızın uygun bir şekilde etkinleştirilmesi yoluyla da gerçekleştirebilirsiniz. Bu nedenle, bu durumda Web sitemizin bazı işlevlerini kullanmamanızı tavsiye ederiz. Bu nedenle, Google'a çerezler aracılığıyla aktarılan ve web sitesinin kullanımı sırasında oluşan verileri (IP adresi dahil) ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini, google.com web sitesinde bulunan tarayıcı eklentisini indirerek ve yükleyerek engelleyebilirsiniz. Bu Eklenti sadece en iyi Tarayıcı Programları için geçerlidir.

İnternet bağlantımızın sizin için en bilgilendirici ve konforlu şekilde yönetilebilmesi için web sitemizde Dritter'ın diğer içeriklerini de kullanıyoruz. Google-Maps, RSS-Feeds veya Youtube gibi. Diğer Dritt-Anbieter'lar teknik açıdan IP-Adresinizi alır. Bu verilerin Dritt-Anbieter tarafından kullanılmasına hiçbir etkimiz yoktur. Biz diesbezüglich auf die Datenschutzerklärungen der jeweiligen Anbieter.

  1. Google Analytics

Bu web sitesi, Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) tarafından geliştirilen "Google Analytics" diyaloğunu Nutzer tarafından web sitesi kullanımının analizi için kullanmaktadır. Der Dienst verwendet "Cookies" - Textdateien, welche auf Ihrem Endgerät gespeichert werden. Çerezler aracılığıyla toplanan bilgiler, ABD'deki bir Google sunucusuna gönderilir ve orada kaydedilir.

Bu web sitesi üzerinden IP-Anonimleştirme yapılabilir. Siteyi ziyaret eden kişinin IP adresi, AB ve Avrupa Ekonomik Alanı sınırları içinde gizlenir. Bu tür bir Kürzung, IP-Adresinin Kişiselleştirilmesine yol açar. Websitebetreiber'in Google Inc. ile imzaladığı Auftragsdatenvereinbarung'a ilişkin Vereinbarung kapsamında, bir araya getirilen bilgiler aracılığıyla Websitenutzung ve Websitaktivität'a ilişkin bir değerlendirme elde edilir ve Internetnutzung ile birleştirilmiş Dienstleistungen'ler ortaya çıkar.

Tarayıcınızda önceden belirlenmemiş ayarları kullandığınızda, cihazınızda çerezlerin konuşmasını engelleme olanağına sahipsiniz. Web sitesinin tüm işlevlerini Einschränkungen kullanmadan kullanmanız hiçbir şekilde garanti edilmez.

Burada Google Inc. tarafından sağlanan veri koruma hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

 

  1. Sosyal Medya Eklentilerinin Kullanımı

Bu web sitesi, Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, ABD) tarafından geliştirilen Facebook Sosyal Eklentilerini kullanmaktadır. Erkennbar sind die Einbindungen an dem Facebook-Logo bzw. an den Begriffen "Like", "Gefällt mir", "Teilen" in den Farben Facebooks (Blau und Weiß). Tüm Facebook-Plugin'lerine ilişkin bilgileri aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

Eklenti, Tarayıcı ile Facebook Sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı kurar. Der Websitebetreiber hat keinerlei Einfluss auf die Natur und den Umfang der Daten, welche das Plugin an die Server der Facebook Inc. 'in sunucusuna aktarılmıştır. Bu konudaki bilgileri burada bulabilirsiniz: https://www.facebook.com/help/186325668085084
Bu eklenti, Facebook Inc. şirketini, bu web sitesini nasıl kullandığınız konusunda bilgilendirir. Burada, IP-Adresinizin yönlendirilmiş olması gibi bir olasılık söz konusudur. Bu Web Sitesini ziyaretiniz sırasında Facebook-Konto'nuza giriş yaptıysanız, bu tür bilgiler Facebook-Konto'nuzla paylaşılacaktır.

Eklentilerin işlevlerini kullandığınızda - örneğin bir Beitrag teilen veya "liken" yaptığınızda - bu bilgiler Facebook Inc. 'e iletilir.

Möchten Sie verhindern, dass die Facebook. Inc. diese Daten mit Ihrem Facebook-Konto verknüpft, loggen Sie sich bitte vor dem Besuch dieser Website bei Facebook aus.

Weiterhin nutzt diese Website die "+1"-Schaltfläche von Google Plus. Bu web sitesi Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ABD) tarafından oluşturulmuştur. "+1"-Schaltfläche entält, entsteht eine direct Verbindung zwischen Ihrem Browser und den Google-Servern. Web sitesi bahisçisinin, bu eklentinin Google Inc. sunucusuna aktardığı verilerin doğası ve kaynağı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. 'in sunucusuna aktarır. "+1"-Düğmesine tıklayın, Google +'da angemeldet sind, teilen Sie die Inhalte der Seite auf Ihrem öffentlichen Profil.

Personenbezogene Daten werden laut der Google Inc. erst dann erhoben, wenn Sie auf die Schaltfläche klicken. Ayrıca, eingeloggten Google-Nutzern'lerde de IP-Adresine erişilebilir. Google Inc.'in bu verileri konuştuğunu ve Ihrem Konto'yu kullandığını doğrulamak için, bu web sitesinin ziyaretinden önce biraz oturum açın.

"+1"-Schaltfläche ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz: https://developers.google.com/+/web/buttons-policy.

Weiterhin nutzt diese Website Twitter-Schlatflächen. Bu web sitesi Twitter Inc. (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, ABD) tarafından oluşturulmuştur. Aynı Schaltfläche'in bulunduğu bir siteye girdiğinizde, Tarayıcı ile Twitter Sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı kurulur. Web sitesi bahisçisi, bu eklentinin Twitter Inc. sunucusuna aktardığı verilerin doğası ve kaynağı üzerinde hiçbir etkiye sahip değildir. 'e aktarır.

Gemäß der Twitter Inc. wird dabei allein Ihre IP-Adresse erhoben und gespeichert.
Twitter Inc. tarafından kişisel verilere erişim hakkındaki bilgileri burada bulabilirsiniz: https://twitter.com/privacy?lang=de

Auf unserer Website werden sogenannte Social Plugins ("Plugins") des Online-Dienstes Instagram verwendet, das von der Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA ("Instagram") betrieben wird. Eklentiler, örneğin bir "Instagram-Kamera" biçiminde bir Instagram-Logosu ile tanımlanır. Instagram Eklentileri ve kullanımları hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges.

Yalnızca bir Eklentinin bulunduğu bir Webauftritts sayfasını açtığınızda, tarayıcınız Instagram sunucularına doğrudan bağlanır. Eklentilerin içeriği Instagram'dan doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve sayfaya eklenir. Bu bağlantı sayesinde Instagram, Instagram-Profiliniz olmasa da veya Instagram'a hiç bağlanmamış olsanız da, Tarayıcınızın web sayfamızın benzeri bir sayfasına eriştiği bilgisini alır. Bu bilgiler (örneğin IP-Adresiniz) Ihrem Browser'dan doğrudan Instagram'ın ABD'deki bir sunucusuna aktarılır ve orada kaydedilir.

Zweck und Umfang der Datenerhebung und die weitere Verarbeitung und Nutzung der Daten durch Instagram sowie Ihre diesbezüglichen Rechte und Einstellungsmöglichkeiten zum Schutz Ihrer Privatsphäre entnehmen Sie bitte den Datenschutzhinweisen von Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388/.

  1. Kontakt

Bizden aldığınız kişisel bilgileriniz hakkında her zaman ve her koşulda bilgi edinebilirsiniz. Betroffener olarak, kişisel verilerinizin Widerruf, Auskunft, Löschung, Richtigstellung, Einschränkung ve Übertragung haklarına da sahipsiniz, ancak bu hak bizim tarafımızdan gegenübersteht edilmemişse.

Betroffener olarak haklarınız hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin hello@erasbus.at oder +436766800430. Size daha fazla yardımcı olacağız. Für Beschwerden ist als Aufsichtsbehörde die Österreichische Datenschutzbehörde (DSB), Wickenburggasse 8-10, 1080 Wien, zuständig.

  1. Rechte des Nutzers: Auskunft, Berichtigung und Löschung

Kurye olarak, Antrag Ihrerseits'te, sizin hakkınızdaki kişisel verilerle ilgili olarak ücretsiz bir yardım alırsınız. İsteğiniz, Verilerin Aufbewahrung'una (z. B. Vorratsdatenspeicherung) yönelik bir gesetzlichen Pflicht ile kollidiert değilse, yanlış Verilerin Berichtigung'u ve kişisel verilerinizin Sperrung'u veya Löschung'u için bir Anrecht'e sahip olursunuz.

  1. Sonstiges

Sizin tarafımızdan yönetilen ve işlenen kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için, sürekli olarak değerlendirdiğimiz ve bedarf anpassen olarak uyguladığımız organizasyonel ve teknik güvenlik önlemlerine sahibiz.

Bu veri kayıt sisteminin her zaman daha iyi olmasını ve yeni geliştirmelerle desteklenmesini istiyoruz. Yeni bölüm, web sitemizdeki Bereitstellung'da yer almaktadır.

Agent

Ajan

Genellikle 10 dakika içinde yanıt verir

Yakında döneceğim.

Agent
Merhaba 👋
Ben Daniele. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Text us via WhatsApp